1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2018 22:33

«Μοναδικός στόχος ο τελικός»

Ο μοναδικός στόχος του Ηρακλή στο Final 4 Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρόδο είναι ο τελικός. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός είπε στην Συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη γιορτή του βόλεϊ. Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από 5 απουσίες και στόχος ο δικός μας είναι η ομάδα να επιστρέψει και να βρίσκεται σε κάθε final 4. Έχουν έρθει εδώ οι πιο ιστορικές ομάδες, που έχουν τα περισσότερα τρόπαια. Μόνο αν δούμε τους αρχηγούς θα καταλάβουμε ποιες είναι πραγματικά. Όποιος κάνει πρόβλεψη ίσως πέσει έξω. Θέλουμε τον τελικό, έχουμε το μυαλό μας μόνο σε αυτούς τους αγώνες. Καλό θα ήταν αυτές οι διοργανώσεις να γίνονται σε μεγαλύτερα γήπεδα και να μην είμαστε αναγκασμένοι να αγωνιζόμαστε σε συνθήκες ειδικής διαχείρισης»

Θάνος Τερζής (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Παιχνίδια που περιμένει όλος ο κόσμος»

«Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είμαι σίγουρος ότι το final-4 θα έχει μεγάλη επιτυχία. Το γήπεδο είναι πολύ ωραίο και θα γίνουν ωραίοι αγώνες. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τον τελικό. Θα είναι πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι από τα παιχνίδια που περιμένουν όλοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα σημαντικότερα της χρονιάς και πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% των δυνάμεών μας. Είναι πολύ σημαντικό επίσης που τα 4 μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας είναι εδώ και δίνουν το έναυσμα να έρθουν νέα παιδιά στον χώρο του βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ