1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2017 01:23

Κοβάτσεβιτς: «Δυνατή προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Μετά τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε:
«Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι, ειδικά σε κάποιες στιγμές και μετά το 1ο σετ κάναμε αρκετά λάθη. Ωστόσο έχουμε στο ρόστερ παίκτριες μεγάλης ποιότητας και αυτό το γεγονός έκρινε το ματς. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καλή και δυνατή προπόνηση πριν από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλουμε να νικήσουμε και στη συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την Αστερίξ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρος Χουντουμάδης είπε: «Ξεκινήσαμε λίγο υποτονικά και στο πρώτο σετ δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί όσο στα δύο επόμενα, αλλά τα κορίτσια κάνανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Είχαν πείσμα αγωνιστικότητα, καθαρό μυαλό κι αν ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι στο τρίτο σετ ίσως να παίρναμε κάτι παραπάνω. Κι έτσι όμως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί είδαμε τις δυνατότητες μας κόντρα σε μια ομάδα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών».

5 σχόλια

  • Comment Link antikimenikos Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 15:32 posted by antikimenikos

    Αγαπητε ΡΚ εγω σου μιλαω με γεγονοτα κι'εσυ με υπονοουμενα.Απ'οτι καταλαβαινω ομως κατι σε ποναει στην ολη ιστορια,και δυστυχως δεν εχεις το θαρρος να το ομολογησεις....εκτος αν εισαι μανατζερ των κοριτσιων,οποτε συγνωμη δεν ειχα σκοπο να βλαψω τα συμφεροντα σου.Φιλακια και να ξερης οτι ο Αθλητισμος εχει γλυτωσει πολλους απο ανιατες ασθενειες.Στον αθλητισμο οι μονοι που τιμωρουντε ειναι οι αγνομωνες μην το ξεχνας!!!!!

  • Comment Link PK Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 19:59 posted by PK

    Στοχος Τσιμα και Βλαχακη,ο γνωστος πατερας του βολλευκου χωρου πεταει τα βελη του!

  • Comment Link antikimenikos Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 09:12 posted by antikimenikos

    Παιδια ολα ειναι μια χαρα,η Τσιμα πηγε στον Ολυμπιακο για να εκδικηθη το Παναθηναικο απο το παγκο που συνηθως γυαλιζει, η Βλαχακη βρηκε το λιμανι της κι'εδεσε για τα καλα στο παγκο,και αν τυχη κανα απροοπτο στην ομαδα,τρεχατε ποδαρακια μου.Μιλαω για την Ευρωπη και τα play-offs,διοτι τα αλλα ματς τα κερδιζεις μονο με τη φανελλα.

  • Comment Link sinetos Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 08:54 posted by sinetos

    Ρε συ κωσταςπ,πλακα κανεις τι αναπληρωματικες μου λες;εδω εβαλε αρον-αρον τη Λαζαρεβιτς γιατι χ.....ε ο Σερβος,και θα εβαζε αναπληρωματικες;Ο Ηρακλης αλλη μια να ειχε που να επαιζε το 50% της Κοσμα,θα τρεχανε στου Βαρσου για να γλεντησουνε τη πικρα τους με κανα γλυκaκι....

  • Comment Link κωσταςπ. Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 22:33 posted by κωσταςπ.

    Βαλε και καμμια αναπληρωματικη ναπαιξει να ξεκουρασει τις βασικες.η εμανουηλιδουδεν σου κανει κοουτς;η κοσμα. σας επαιζε μονη της τι τσιμα και βλαχακη μας λετε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ