1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2016 22:09

Καλμαζίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι προβληματισμένος όχι τόσο για την ήττα αλλά για την εμφάνιση της ομάδας, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά την λήγη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
«Το θέμα δεν είναι ο Ντάντε, αλλά η ομάδα. Αν η ομάδα κερδίζει είμαι χαρούμενος, αλλά σήμερα δεν με ικανοποίησε. Δεν καταφέραμε να τους προβληματίσουμε με το σερβις μας και όσοι ξέρουν λίγο βόλεϊ, καταλαβαίνουν ότι όταν μια ομάδα έχει υψηλά ποσοστά στην υποδοχή, έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά σήμερα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ψάχνω τι να βελτιώσω. Σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε καθόλου».

«Με πειράζει που δεν βγάλαμε ψυχή»

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Χάρης Σακόγλου τόνισε: «Με πειράζει ότι παραδώσαμε τα όπλα και δεν βγάλαμε ψυχή. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να μπαίνουμε και να «τρώμε» τον αντίπαλο. Έχουμε πολλές αλλαγές και τραυματισμούς, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για το επόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 20:03 posted by pao29

    μην στεναχωριεσαι γιαννη...ελα πισω στη εθνικη γυναικων για να συνεχισεις το εργο που αφησες...come back and stay...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ