1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2016 16:35

Το video που δικαιώνει την Κηφισιά

Δείτε από άλλη οπτική γωνία την τελευταία φάση του ημιτελικού ΑΟΠ Κηφισιά - Παναθηναϊκός που μας έστειλε αναγνώστης μας. Σε αυτό το video φαίνεται να κουνιέται το φιλέ μετά την άουτ επιθεση του Παναθηναϊκού αλλά η θέση της κάμερας είναι στην πλάτη των παικτών της Κηφισιάς. Σε κάθε περίπτωση στην ομάδα των βορείων προαστίων θεωρούν πως ο μεγάλος θόρυβος που έγινε γύρω από την αμφισβητούμενη φάση αμαυρώνει την προσπάθεια που έγινε για να φτάσουν στον τελικό, ενώ υπάρχουν παράπονα για «ανάποδα» σφυρίγματα στα προηγούμενα σετ. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Media

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟ volley Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 13:14 posted by ΠΑΟ volley

    Παρ ολίγον θά τούς τύλιγε τό φιλέ ρέ παιδιά,πλάκα κάνουμε?

  • Comment Link πετροπουλος Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 06:32 posted by πετροπουλος

    Ατυχεστατος τιτλος. δεν μπορει να δικαιωνει κανεναν, ενα βιντεο τραβηγμενο απο 20 μετρα μακρια. επισης ειναι γνωστο οτι για την επαφη στο φιλε δεν μπορεις να την δεις απο καμερα που ειναι σε τετοιο σημειο, αλλα απο αυτη που ειναι πανω στο φιλε ή αυτη της τηλεορασης που ειναι σε παρομοια θεση με αυτη του φιλε. και τελος ειναι απαραδεκτο να επιλεγει ο διαιτητης να τελειωνει ενα παιχνιδι με αμφισβητουμενο σφυριγμα (που δεν ειναι καν τετοιο) παρα να δινει παραταση (14-14 θα πηγαινε το σκορ, δεν θα επαιρνε καν προβαδισμα ο ΠΑΟ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ