1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2016 22:03

«Το επιτυχημένο Final 4 και η αρνητική εντύπωση»

Ικανοποιημένος από την διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου ανδρών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος τόνισε οτι δόθηκε δυσανάλογη διάσταση στο θέμα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Βεβαίως είναι εμφανής η αλλαγή... διάθεσης από τον πρόεδρο. Χθες την ίδια ώρα, ήταν έτοιμος να εκδώσει ανακοίνωση και μάλιστα είχε σχεδόν συνταχθεί, ενώ ζήτησε και τις παραιτήσεις των συνεργατών του. Σήμερα δηλώνει ευχαριστημένος που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να έχει ένα γήπεδο γεμάτο με ανθρώπους του αθλήματος (!). Ρίχνει την ευθύνη στα σωματεία που δεν είχαν... καλή πρόθεση και ειλικρίνεια 

 

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές των τεσσάρων ομάδων για το θέαμα υψηλού επιπέδου που μας προσέφεραν αυτό το διήμερο στο φιλόξενο ΔΑΚ Γλυφάδας στο πλαίσιο του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.


Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο του βόλεϊ που δεν «τρομοκρατήθηκε» και τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και τη διοργάνωση, καθώς και το Δήμο Γλυφάδας για την άψογη συνεργασία.

Η ΕΟΠΕ για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει επιτυχώς Final-4 χωρίς επεισόδια με αποκλειστικούς πρωταγωνιστές τους αθλητές των ομάδων και το άθλημα.

Προσπαθήσαμε να έχουμε ένα γήπεδο με ανθρώπους μόνο του αθλήματος και αυτό ήταν προϋπόθεση για να έρθει η διοργάνωση στην Αθήνα. Σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε.

Δεν παύει όμως να μας προκαλεί αρνητική εντύπωση, η δυσανάλογη διάσταση που προσπάθησαν ορισμένοι να δώσουν σε ζητήματα που θα είχαν λυθεί αν οι διοικήσεις των ομάδων συνεργάζονταν με την ομοσπονδία αλλά και μεταξύ τους με ειλικρίνεια και καλή πρόθεση».

Στη φωτό ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τιμήθηκε από την Ομοσπονδία για τη συνεισφορά του στη φετινή συνδιοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016. 

2 σχόλια

  • Comment Link Κουνάδης Στέλιος Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 06:16 posted by Κουνάδης Στέλιος

    πρόεδρε της ομοσπονδίας ΒΟΛΛΕΥ υπάρχει μία λέξη εδώ χάμω στην Αθήνα. Τσίπα . Ξέρω κόσμο από όλη την Ελλάδα που την γνωρίζει. εσύ γιατί δεν ρωτάς κάποιον? Την αφήνεις όμως την καρέκλα? Άμοιρο ΒΟΛΛΕΥ...... Και να ξέρεις εχω ονοματεπωνυμο.
    Να συγχαρώ τους Αθλητές και των δυο ομαδων και να τους έυχαριστησω που μας δίνουν την δυνατότητα να βρίσκομαστε στα γήπεδα.
    Τους Αθλητές να σεβαστείς μαυρομστη τόσο εσύ όσο και οι κουστοδία σου. Αλλά φταίνε και τούτοι. Δεν πρέπει να σας επιτρέπουν να φωτογραφιζεστε μαζί Τους. Καλά ξεμπαιρδέματα.

  • Comment Link Rtl Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 20:27 posted by Rtl

    Σ'αλλη διωργανωση ησουνα...Βολλεϊ υψηλου επιπεδου.Γελανε και οι...κοτες..!!Επιτυχιμενη διοργανωση..Δηλ.800-900 φιλαθλοι,σε πολη 4.500.000 κατοικων.Γελαμε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ