1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2016 23:56

Κοκκινάκης: «Συγκλονιστική νίκη αλλά την ξεχνάμε»

Μπορεί η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ να θύμησε στους ερυθρολεύκους εικόνες από τον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο, ωστόσο ο Μενέλαος Κοκκινάκης έχει ήδη ξεχάσει το παιχνίδι και σκέφτεται τον αυριανό τελικό με την Κηφισιά.
«Δεν ξέρω τι να πω. Σίγουρα όταν χάναμε με 2-0 αρχίζαμε να χαμογελάμε γιατί θυμηθήκαμε τον τελικό του League Cup. Βέβαια δεν πιστεύαμε πως θα γίνει 100% το ίδιο πράγμα και εντέλει έγινε. Σίγουρα βοήθησε η τύχη… Πιστεύω ότι το αξίζαμε και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή και σήμερα. Παρ’ όλο που η σημερινή νίκη είναι τόσο σημαντική μεγάλη και τεράστια από σήμερα το βράδυ το ξεχνάμε αυτό γιατί μας περιμένει το παιχνίδι με την Κηφισιά. Μην ξεχνάμε πως η Κηφισιά είναι η μόνη ομάδα που έχουμε παίξει μία φορά και μας έχει κερδίσει και κοιτάμε πλέον να συγκεντρωθούμε για τον τελικό.

Σουλτανόπουλος: «Προκαλέσαμε την τύχη μας»

Δημήτρης Σουλτανόπουλος: «Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Είχαμε απογοητευτεί σε ένα σημείο, αλλά ο αθλητισμός αποδεικνύει πως τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει και ο τελευταίος πόντος. Φέτος δείχνει πως κάτι μας χρωστάει και πως πρέπει να πάρουμε. Ότι η τύχη είναι μαζί μας. Αλλά όπως είπε και ο προπονητής μας σε ένα ταϊμ-άουτ ότι την τύχη δεν την έχεις αν δεν την προκαλέσεις. Εμείς την κυνηγάμε και μας δικαιώνει.
Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όχι τόσο της σωματική κούραση, όσο της πνευματικής. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά ήμαστε καλά προπονημένοι θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε απέναντι σε μια καλή ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αν πάρουμε την βαθμολογική εικόνα των ομάδων τότε ο Ολυμπιακός ξεκινά από το 51-49 απέναντι στην Κηφισιά.

Στιβαχτής: «Όλοι θέλουν το τρόπαιο»

Κώστας Στιβαχτής: «Νομίζω πως και στην αρχή παίζαμε σχετικά καλά. Απλά δεν μας είχαν βγει κάποιες επιθέσεις και αντίστοιχα στον ΠΑΟΚ βγήκαν κάποιες άμυνες που τις κατάφεραν να τις κάνουν επιθέσεις και πόντους. Νομίζω πως δεν ήμασταν τόσο κακοί στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ κοντά στο να αποκλειστούμε αλλά τα καταφέραμε να προκριθούμε και να διεκδικούμε το Κύπελλο. Σίγουρα ο ημιτελικός είναι πιο δύσκολος από τον τελικό γιατί έχεις το μυαλό σου σ’ αυτόν. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένας τελικός και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν το τρόπαιο. Είναι ένα τρόπαιο που το θέλουν όλοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ