1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2015 11:58

Με πρόκριση ξεκίνησε τη σεζόν ο Φιλαθλητικός

Με το δεξί ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του Φιλαθλητικού Λαμίας την νέα σεζόν επικρατώντας εύκολα με 3-0 της ΑΕΛ στο Χαλκιοπούλειο.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι δυνατά και με αρκετή διάθεση για άμυνα πήραν κεφάλι στο σκορ και κράτησαν την διαφορά 5-6 πόντων αυξάνοντας στο τέλος του σετ όπου κατέκτησαν με 25-16.

Με την ίδια ένταση στο δεύτερο σετ και με καλό σέρβις ο Φιλαθλητικός δημιούργησε προβλήματα στην υποδοχή της ΑΕΛ. Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Θεσσαλός προπονητής η Λαμιώτικη ομάδα δεν έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους να αντιδράσουν και έχοντας παράλληλα σε καλή μέρα τους επιθετικούς όπου τελειώνοντας τις κόντρα μπάλες κάνανε το 2-0 με 25-12 και ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο 3 σετ υπήρξε μια χαλάρωση και η ΑΕΛ προηγήθηκε με 4-0 αλλά ένα γρήγορο ξέσπασμα και πίεση από την γραμμή του σέρβις έφερε το 4-4 ,οι 2 ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ μέχρι το 9-9 όπου οι Λαμιώτες ανέβασαν απόδοση και προηγήθηκαν με 19-13 .

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να περάσουν στο παιχνίδι όλοι οι παίχτες που είχε στην διάθεση του ο προπονητής της Λαμιώτικης ομάδος ,κρατώντας την διαφορά και κατακτώντας το σετ με 25-15 κάνοντας το 3-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο όπου περιμένει ο Ασκληπιός Τρικάλων.

Το παιχνίδι θα γίνει στην Λαμία στις 24-10-2015.

Τα καθήκοντα του προπονητή για την φετινή σεζόν έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Τσουροπλής ο οποίος είναι και παίχτης στην ομάδα.

Συνθέσεις ομάδων :
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ : Ζαρκάδας , Καραλής , Αθανασίου , Τσουροπλής , Κουφιώτης , Στάικος , Κοτσίλης , Τζουβάρας , Καλαθάς, Νάτσιος

Α.Ε.Λ : Μπαλασάς , Τσιώλης , Παπαχρήστος ,Ρούστας , Γκιτέρσος , Νταφούλης , Τσούφης , Χουλιάρος , Κατσιγιάννης , Ξηρομερίτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ