1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2015 01:22

Με κοινή αφετηρία, σήμερα αντίπαλες

Όταν πριν από δύο χρόνια ο Ηρακλής Κηφισιάς αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Σαντορίνης, η Κατερίνα Γιώτα ήταν βασική στην ομάδα της Κηφισιάς κι η Κατερίνα Γκρέκα αγωνιζόταν στις παγκορασίδες του συλλόγου.



Τώρα στο Αγρίνιο θα βρεθούν αντίπαλες στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης (20.00, ΝΕΡΙΤ Plus) με την Γιώτα να έχει ντυθεί πλέον στα ερυθρόλευκα και την Γκρέκα να έχει προαχθεί και στην γυναικεία ομάδα του Ηρακλή.

«Για μας είναι σαν να είναι το πρώτο, σαν να μην έχουν προηγηθεί οι προηγούμενες κατακτήσεις. Έχουμε πολλά κορίτσια που δεν έχουν ζήσει την κατάκτηση ενός τίτλου και σε όλε παραμένει η φλόγα για να κατακτήσουμε κι άλλους τίτλους. Δεν υπάρχει εφησυχασμός επειδή παίζουμε με τον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι ομάδα της Α2. Πέρσι είχαμε πολύ δύσκολο έργο, όμως και φέτος δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο αλλά το πώς θα παίξουμε εμείς καλά…», ξεκαθάρισε η Γιώτα η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της που θα βρεθεί αντίπαλος με την παλιά της ομάδα. «Χαίρομαι που ο Ηρακλής είναι εδώ. Βέβαια δεν ξέρω κανένα από τα κορίτσια καθώς έχει αλλάξει όλη η ομάδα, όμως εύχομαι πραγματικά να κάνουν μία καλή εμφάνιση»

Για την Κατερίνα Γκρέκα αυτό είναι το δεύτερο φάιναλ φορ μέσα στον Μάρτιο καθώς στις αρχές του μήνα στον Τύρναβο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων και η ίδια πήρε τον τίτλο του MVP ωστόσο όπως παραδέχθηκε: «Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να προκριθούμε ως η μοναδική ομάδα της Α2, έχοντας αποκλείσει και ομάδα της Α1 κι είμαστε έτοιμες να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»
Η νεαρή ακραία και οι συμπαίκτριες της ξέρουν ότι: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια», ωστόσο όπως είπε: «Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι μια ομάδα με τη δική της φιλοσοφία στηρίζει και προωθεί τα νεαρά κορίτσια και όλες θέλουμε να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και να δείξουμε ότι είμαστε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ