1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-03-2015 23:56

Άθλος του Ηρακλή Κηφισιάς, επέστρεψε στην ελίτ

Ο Ηρακλής Κηφισιάς μπορεί να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για επιστροφή στην Α1 γυναικών αλλά έγινε η τέταρτη ομάδα που θα συμμετέχει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου κι έτσι επέστρεψε στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.

Έχουν ήδη προκριθεί στο φάιναλ-4 ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο πολυνίκης του θεσμού Παναθηναϊκός και ο Πανναξιακός.

Η κλήρωση των ζευγαριών του φάιναλ-4 θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαρτίου στα γραφεία της ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΟΠΕ). Το φάιναλ-4 θα γίνει πρώτη φορά στο Αγρίνιο (η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί).

Ο Ηρακλής Κηφισιάς στο νοκ άουτ προημιτελικό νίκησε στη Σταυρούπολη τον τοπικό ΕΟΣ με 3-1 σετ και προκρίθηκε. Ο Ηρακλής Κηφισιάς θα είναι η μοναδική ομάδα από την Α2 γυναικών που πέρασε στο φάιναλ-4. Η ομάδα του Ηρακλή υποβιβάστηκε στην Α2 στο τέλος της σεζόν 2013-14 αλλά έχει λίγες ελπίδες να επιστρέψει καθώς τον πρώτο λόγο από τον Α΄όμιλο έχει ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη με εξαίρεση το β' σετ, είχε καταπληκτικές εκκινήσεις στα άλλα τρία (στο πρώτο και στο τρίτο προηγήθηκε με 1-8), δημιουργώντας πάρα πολλά προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή με το εξαιρετικό σερβίς της.

Ο ΕΟΣ πέρα από το β' σετ, αντέδρασε και στο τρίτο όταν κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά πλησιάζοντας σε 17-18, αλλά και πάλι με καλό σερβίς η ομάδα της Κηφισιάς ξέφυγε, ενώ στο δ' σετ όλα κρίθηκαν όταν το 17-19, έγινε 19-23. Έτσι η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη επιστρέφει σε φάιναλ φορ, δύο χρόνια μετά την παρουσία του στη διοργάνωση που είχε διεξαχθεί στην Σαντορίνη.

«Δίκαια κέρδισε η Κηφισιά, αφού μας πίεσε στο σερβίς και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την υποδοχή. Το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, αλλά δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ ποιοτική αναμέτρηση, αλλά ο Ηρακλής είχε κάποια στοιχεία που ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε την πρόκριση», είπε ο προπονητής του ΕΟΣ, Κώστας Ιωαννίδης.

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, Σπύρος Χουντουμάδης, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δείξαμε ότι το θέλουμε περισσότερο, ήμασταν πιο ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό. Καταφέραμε να κρατήσουμε την τακτική μας και με καλό σέρβις και καλό μπλοκ καταφέραμε να φτάσουμε στη σπουδαία νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο final 4. Θα κοιτάξουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε απελευθερωμένα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Τα σετ: 21-25, 25-21, 18-25, 20-25

ΕΟΣ (Ιωαννίδης) Παπουλίδου, Ζηνονίδου, Σταφυλλίδου, Μητσάνη, Μπούκα, Δημητριάδου / Γεωργιάδου (λ), Σαβάογλου, Άγγου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης) Σπανού, Κόνιαρη, Χρυσομάλλη, Γεωργιάδου, Γκρέκα, Γκουντιμένκο/ Αγγελοπούλου (λ) Λύρα (λ), Καστάνου, Νικολογιάννη, Κορναράκη.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Κυπέλλου Γυναικών

Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-0 (25-15, 25-19, 25-12)
Μαρκόπουλο – Πανναξιακός 1-3 (17-25, 25-18, 17-25, 21-25)
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Παναθηναϊκός 0-3 (9-25, 20-25, 21-25)
ΕΟ Σταυρούπολης – Ηρακλής Κηφισιάς (21-25, 25-21, 18-25, 20-25)

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 09:21 posted by ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ

    Με τοσα αγωνιστικα μετωπα ΑΘΛΟΣ πραγματικα.Μπραβο στο Σπυρο και τα κοριτσια μας εκαναν περηφανους .Για τα υπολοιπα που διαβασα εχω να πω οτι δεν μασαω στο τρολαρισμα κοτουλες......Η ομαδα που εχει ......κοχονες το ουρλιαζει δεν το φωναζει απλως.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ