1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2015 20:33

O Oλυμπιακός ζήτησε περισσότερα εισιτήρια και ο Φοίνικας αλλαγή ώρας

Στη πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών στη Σύρο ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου έθεσαν δύο αιτήματα.

. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να πάρει λίγα περισσότερα εισιτήρια και προσκλήσεις σε περίπτωση που περάσει στον τελικό. Στον ημιτελικό θα πάρει 80 εισιτήρια και 20 προσκλήσεις και στον τελικό ζήτησε 120 και 30 αντίστοιχα. Η οριστική απάντηση στο αίτημα του θα δοθεί τις επόμενες ημέρες οπότε το ζήτημα θα τεθεί στην γενική σύσκεψη που θα γίνει στην αστυνομική διεύθυνση Σύρου.

Επίσης, ο Φοίνικας Σύρου ζήτησε να γίνει δεύτερος χρονικά ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ώστε να προλάβουν να δουν τον αγώνα οι επαγγελματίες του νησιού που νωρίτερα απασχολούνται στην αγορά. Ο Ολυμπιακός και η Κηφισιά που παίζουν στον άλλο ημιτελικό το είδαν σαν... δώρο αφού θα έχουν περισσότερη ώρα ξεκούρασης πριν από τον τελικό, αλλά αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ κι έτσι πρώτος θα γίνει κανονικά ο ημιτελικός Φοίνικας – ΠΑΟΚ και δεύτερος το Ολυμπιακός – Κηφισιά.

Πάντως, παγκοσμίως στα φάιναλ-4 έχει καθιερωθεί πλέον η γηπεδούχος ομάδα να παίζει πολύ νωρίς στον πρώτο ημιτελικό για να υπάρχει χρόνος αποφόρτισης στους παίκτες καθώς σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό θα έχουν περισσότερες ώρες για να ηρεμήσουν, να δειπνήσουν και να ξεκουραστούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ