1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2015 14:59

Σαλούστρου: «Με τον κόσμο μας δεν μπορούσαμε να βγούμε χαμένες» (video)

H Άννα Σαλούστρου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr μετά την νίκη-πρόκριση του Πανναξιακού επί του Μαρκόπουλου και αναφέρθηκε στους στόχους της Νάξου, το φάιναλ-4 αλλά και την Ουραλότσκα που αντιμετωπίζει ο Πανναξιακός για τους 8 του Τσάλεντζ Καπ.

«Ξέραμε ότι το Μαρκόπουλο είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, μας δυσκόλεψε πολύ και στην έδρα μας που νικήσαμε 3-2. Από την αρχή εμείς έχουν θέσει υψηλούς στόχους και δεν μπορούσαμε μαζί με τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα να βγούμε χαμένες από αυτό το παιχνίδι. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πείσμα παρά τα αρκετά λάθη που κάναμε, δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μας οδήγησε στο φάιναλ-4».

Για την τοποθεσία του φάιναλ-4: «Δεν έχω ξαναπάει, είναι μία καλή ευκαιρία για τον Πανναξιακό, ειδικά όταν μία επαρχιακή ομάδα καταφέρνει κάτι τέτοιο είναι ακόμα μεγαλύτερο το κατόρθωμα».

Για την Ουραλότσκα: «Είναι μία μεγάλη εμπειρία για όλες μας, θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε, αυτό που ξέρω είναι ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας και ο κόσμος μας θα το κάνει καμίνι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ