1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-02-2015 23:04

Νικολάκης: «Πάμε για το πέμπτο»

Ικανοποιημένος για τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ήταν ο Γιάννης Νικολάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πρόκριση που μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο. Η Σαντορίνη είναι πολύ καλή ομάδα και έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση γιατί το Κύπελλο πάντα κρύβει παγίδες. Τα κορίτσια με την απόδοση τους έφτασαν σ' αυτήν την εύκολη νίκη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, έχουμε ξεπεράσει πολλές ατυχίες και πρέπει να ευχαριστήσουμε το ιατρικό τιμ για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει. Απομένουν ακόμη δύο μήνες περίπου για το τέλος της σεζόν και ο στόχος του Ολυμπιακού, παρά τις δυσκολίες, είναι το repeat». 

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Αλίκη Κωνσταντινίδου, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που κατέληξε να είναι πολύ εύκολο. Περιμένουμε πώς και πώς το φάιναλ φορ. Πρώτα έχουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Πανναξιακό και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά πρώτα απ' όλα. Μετά πάμε στο φάιναλ φορ και πάμε για τίτλο».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 12:55 posted by pao29

    H AΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ