1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2015 12:37

Πρώτη σύσκεψη για το φάιναλ-4

Αν και μας χωρίζουν περισσότερες από 20 μέρες για την πραγματοποίηση του final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στη Σύρο, η προετοιμασία έχει αρχίσει αφού αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά και σημαντικά.

Στο πλαίσιο αυτό, το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης η πρώτη τεχνική σύσκεψη για την προετοιμασία της διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Σταύρος Γουσγουνέλης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης. Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι απαιτούμενες κινήσεις-βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στην Β' αίθουσα του ΑΚΔΕ προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, εξού και η παρουσία του κ. Γουσγουνέλη.

Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη

Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλα θέματα (ημέρες και ώρες αγώνων, διάθεση εισιτηριών, προώθηση διοργάνωσης) τα οποία θα συζητηθούν διεξοδικά και θα αποφασιστούν τις προσεχείς μέρες σε συνεννόηση με την ΕΟΠΕ, αλλά και την ΝΕΡΙΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων. Ο κ. Λεονταρίτης με τον κ. Μαραγκό θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για το final-4 το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου: "Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 26/02/2015 στις 10:00 π.μ., στη συνέντευξη τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενόψει της διοργάνωσης του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, με τη συμμετοχή των ομάδων Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Κηφισιά, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη και του Δημάρχου Δύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού".

cyclades24.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ