1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2015 15:38

Παραλειπόμενα από το Κατσάνειο (photos)

Cannot find volleynews.v2/MEN/HRAKLHS/2014-15/ira-ethn-paraleipo folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/HRAKLHS/2014-15/ira-ethn-paraleipo/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν "σε πρώτο χρόνο" πλούσιο φωτορεπορτάζ, “highlights” και όλες τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού χώρου και της κερκίδας από την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον Γιώργο Γκολέμα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 08:15 posted by ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    αυτό θα πει κατάντια. Να παίζει ο Ηρακλής μπροστά σε 500 νοματαίους και κάποιοι να είναι ευτυχισμένοι. Άσε που οι μισοί πήγαν γιατί βόλευε φεύγοντας από τον αγώνα ποδοσφαίρου στο διπλανό Καυτατζόγλειο. Μπράβο ρε αναγεννητές του Ηρακλή. Καλά τα καταφέρατε. Ένα τεράστιο σύλλογο τον κάνατε να έχει αποκτήσει νοοτροπία ομάδας γειτονιάς που χαίρεται όταν όλη η γειτονιά τον υποστηρίζει. Όπου γειτονιά αυτοί που ανέχονται είτε με τις πράξεις τους είτε με τη σιωπή τους και την αδιαφορία τους τη σημερινή άρρωστη διοικητική κατάσταση. Μάλλον την ΜΗ διοικητική κατάσταση αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει διοίκηση. Το μόνο που υπάρχει είναι η ψησταριά μπροστά στο Κατσάνειο. Κάποιοι ας πούμε παράγοντες μάλλον είναι περήφανοι με αυτές τις εικόνες. Αυτός είναι σήμερα ο μεγάλος Ηρακλής. Συμβαδίζει ακριβώς με το μέγεθος αυτών που ΔΕΝ τον διοικούν. Αυτών που δεν τον αφήνουν να μεγαλουργήσει και πάλι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ