1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2015 00:15

Τα βρήκε... σκούρα ο Φιλαθλητικός, 3-2 την αξιόμαχη ΑΕ Αμπελοκήπων

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός τα... χρειάστηκε απέναντι στην ΑΕ Απελοκήπων, καθώς η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γυναικών κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με τις Λαρισαίες να επικρατούν με 3-2. Με τον Άρη στον επόμενο γύρο ο Φιλαθλητικός.

Η ΑΕ Αμπελοκήπων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής της ΕΣΠΑΑΑ (4η θέση) και αγωνιζόταν μάλιστα προχθές, παρά την κούραση έβαλε δύσκολα στις πρωτοπόρες του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών και η συγκεκριμένη ήττα, ήταν μία νίκη για την συνέχεια της ομάδας. Ο Φιλαθλητικός πλέον κοιτάζει την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλων Πατρών.

Τα σετ: 2-3 (20-25, 23-25, 26-24, 25-23, 6-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μελετίου): Δανιήλ, Καράβη, Κατρή, Λαμέ, Μυλωνά, Κανελλοπούλου Α. / Κανελλοπούλου Γ. (λ), Κούρτα (λ), Βασιλείου, Βασιλειάδου, Μηλλάκου.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ιόφτσεβ): Υφαντή, Μπούκουρα, Τσαπραλή, Φακοπουλίδου, Ωρολογοπούλου, Παραφέστα / Αναγνωστοπούλου (λ), Χατζηελευθερίου (λ), Μπαζιάνα, Γκουρλή, Γαλογαύρου.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΣ Πετρούπολης – ΑΟ Μαρκοπούλου
ΕΟ Σταυρούπολης - ΓΣ Ηρακλής
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
ΓΣΚ Ηρακλής - ΟΠΕ Ρεθύμνου
ΑΟ Θήρας – ΣΑΑΚ Ανατόλια
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – ΑΣ Άρης
Νικητής αγώνα ΑΟΝ Αργυρούπολης / ΓΑΣ Μεσσαράς – Ολυμπιακός
Νικητής αγώνα ΑΕ Γιάννενα / ΑΣΚ Λαγκαδά - Πανναξιακός

3 σχόλια

  • Comment Link antivirus Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 23:24 posted by antivirus

    Αν δείτε το πρόγραμμα της Α2 Γυναικών θα καταλάβετε ότι έκανε συντήρηση δυνάμεων και για το σημερινό παιχνίδι που είχε να παίξει στην Πάτρα ο Φιλαθλητικός.Ελπίζω να μην είσαστε από τους περαστικούς του αθλήματος που απλά βρίσκετε κάτι για να σχολιάσετε!

  • Comment Link am Σάββατο, 07 Φεβρουαρίου 2015 13:13 posted by am

    Μπράβο Αμπελοκηπαρα! Παραλιγο!! Ετσι ειναι οταν μπαινεις με τουπε στο γηπεδο ,συνηθως την πατας αυτην την φορα δεν στραβοπατησε ο Λαρισαικος αλλα την επομενη πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος!υ.γ Γραψτε σωστα τα ονοματα των παικτριων ..αμαρτια ειναι..αλλιως μην τα γραφετε καν

  • Comment Link dimi450 Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 21:41 posted by dimi450

    Τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα και όχι με τα λόγια. Καλά θα κάνουν οι αθλήτριες και ο προπονητής του Φιλαθλητικού να πάρουν ένα μάθημα από το σημερινό παιχνίδι γιατί μάλλον πήραν τα μυαλά τους αέρα. Μπράβο στην ομάδα των Αμπελοκήπων για την προσπάθεια τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ