1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2014 04:57

Τελικός Κυπέλλου Γυναικών 2013-14: To φαβορί και το αουτσάιντερ

Η ώρα που θα μάθουμε τον νέο κυπέλλουχο Ελλάδος γυναικών έφτασε και ο Ολυμπιακός σαν το μεγάλο φαβορί αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Πανναξιακό. Μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών, ο δρόμος φαίνεται να έχει ανοίξει για τις ερυθρόλευκες και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Νικολάκης δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του:

«Τα φαβορί των ημιτελικών δικαίωσαν τα προγνωστικά και δίκαια πήραν την πρόκριση στον τελικό. Εμείς ως Ολυμπιακός ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και αύριο, όπως κάναμε σήμερα, στον τελικό. Προσωπικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Το κάθε παιχνίδι όμως είναι και διαφορετική ιστορία, ενώ σε έναν τελικό Κυπέλλου δεν συγχωρούνται τα λάθη».

Το αουτσάιντερ σήκωσε ανάστημα

Από την άλλη υπάρχει ο Πανναξιακός, που θέλει να κλείσει μια επιτυχημένη χρονιά με ένα θαύμα. Μετά τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή, ο Ζόραν Κόβαζιτς, με το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει δεν κρύβει ότι θέλει το κύπελλο.

«Πιστεύω ότι αύριο θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό! Ξέρω ότι η δήλωση μου αυτή ίσως δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στις αθλήτριες του Ολυμπιακού, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να μην λέω ψέματα. Όλοι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο κι αυτό ισχύει και για τον Πανναξιακό. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε προσδοκίες και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία Ελληνική ομάδα κι αυτό δεν αλλάζει επειδή έχασε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αύριο όμως εμείς πρέπει από την αρχή πρέπει να μπούμε με πνεύμα νικητή και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

Ο Ολυμπιακός φτάνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό, και θέλει να κατακτήσει το τέταρτο σερί τρόπαιο για να φτάσει τον Παναθηναϊκό και τα Βριλήσσια στη λίστα με τους πολυνίκεις του θεσμού. Ο Πανναξιακός βρίσκεται για πρώτο φορά σε Φάιναλ 4 και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα πάρει το κύπελλο. Οι διαιτητές του αγώνα είναι οι κυρίες Δανιηλίδου και Κυριοπούλου.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΤΙΜΟΝΟΜΠΛΕ Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 06:14 posted by ΑΝΤΙΜΟΝΟΜΠΛΕ

    Ετσι ειναι κυριοι του Ηρακλη. Στο βολει πηδας πιο ψηλα, καρφωνεις πιο δυνατα, κερδιζεις. Απλα τα πραγματα. Τωρα πως μερικοι οπαδοπαραγοντες και μερικοι γλυφτες δημοσιογραφοι εβλεπαν πιθανοτητες κατακτησης κυπελου, μονο η επιστημη θα μπορουσε να δωσει απαντησεις. Και τωρα που οι δυο τρεις καλυτερες αθλητριες την κανουν αλλη για Αμερικη και αλλη για Ευρωπη, τωρα να δουμε. Φετος ελεω 2-3 ομαδων λιμων σωθηκε η ομαδα. Του χρονου χλωμο το κοβω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ