1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2014 19:17

Γιώργος Ρούσης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ευχαριστημένος από την συνολική πορεία της ομάδας εμφανίστηκε ο Γιώργος Ρούσης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι αθλήτριες του αδίκησαν τους εαυτούς του, καθώς και στο γεγονός ότι χάνανε πολλές εύκολες μπαλιές.
«Το κυριότερο και εκεί που κρίθηκε ο αγώνας, είναι ότι έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Μας δυσκόλεψε πολύ στην υποδοχή και δε μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Είμαι συνολικά ευχαριστημένος, αλλά σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Παίρναμε πολλούς δύσκολους πόντους, τους περισσότερους μεγάλης διάρκειας, αλλά χάναμε πολλές εύκολες μπάλες, κάναμε και λάθη, ίσως από ανυπομονησία. Δε μπορώ να προσάψω τίποτα στα κορίτσια, έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία φέτος, αλλά είμαστε στενοχωρημένοι για τη σημερινή εμφάνιση», ενώ όταν ρωτήθηκε για το δεύτερο ημιτελικό, είπε: «Θεωρώ ότι ο Πανναξιακός έχει προβάδισμα, ωστόσο κι ο Ηρακλής μπορεί να κάνει την έκπληξη, αν πιάσει καλή απόδοση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ