1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2014 00:02

Τα εισιτήρια για το φάιναλ-4 της Καλαμάτας

Άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του φάιναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών στην Καλαμάτα και πραγματοποιούνται καθημερινά στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο κατά τις ώρες 10.00 - 13.00 και 18.00 - 20.00.

 

Θα εκδοθεί ένα εισιτήριο και για τις δύο μέρες, αξίας 20 ευρώ, με το οποίο θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και τους τρεις αγώνες, τους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου και τον τελικό της Κυριακής. Επειδή οι αγώνες έχουν χαρακτηριστεί «ειδικής διαχείρισης», τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και ο ενδιαφερόμενος, για να τα παραλάβει, θα πρέπει να δηλώσει εκτός από το όνομα του και τον αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

 
Επίσης, η είσοδος στο γήπεδο τις ημέρες των αγώνων θα επιτρέπεται μόνο για τα άτομα που θα έχουν ονομαστικό εισιτήριο, τα οποία θα οφείλουν να επιδεικνύουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Επιβάλλεται τα στοιχεία του εισιτηρίου και της ταυτότητας να ταυτίζονται με τα στοιχεία που θα έχουν δοθεί κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου. Λόγω του ειδικού χαρακτήρα των αγώνων, οποιεσδήποτε κάρτες ελευθέρας εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους δε θα ισχύσουν στους συγκεκριμένους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ