1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-02-2014 23:55

Κις: «Τώρα μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο» (video)

Η πρωταγωνίστρια της νίκης του Ολυμπιακού και της πρόκρισης στο Final 4 επί της ΑΕΚ, Καταλίν Κις τόνισε ότι αφού η ομάδα της πέρασε από τους... τελικούς απέναντι σε Βριλήσσια και ΑΕΚ, είναι το φαβορί για το κύπελλο.
«Το κλειδί ήταν στο τρίτο σετ, που ανεβήκαμε εμείς και έσπεσε η ΑΕΚ. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. έπρεπε να σοβαρευτούμε, να κάνουμε όλες το κάτι παραπάνω και το κάναμε. Ήταν δύσκολα, με νεύρα και άγχος. Πιστεύω ότι ψυχολογικά ήμασταν καλά και θα μας βοηθήσει στο μέλλον το παιχνίδι.

Αφού περάσαμε το παιχνίδι και με τα Βριλήσσια, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Μακάρι το παιχνίδι του πρωταθλήματος να είναι πιο εύκολο και να παίξουμε καλύτερα, αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Από αυριο θα αρχίσουμε να το κοιτάμε. Σήμερα πρέπει να πανηγυρίσουμε τη νίκη μας. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι, ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ