1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
27-02-2014 23:07

Οικονόμου: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία» (video)

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου:
«Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν πολύ καλοί σε υποδοχή και επίθεση, αλλά στο τρίτο προσπαθήσαμε να κρατηθούμε από την επίθεση μας. Είναι προφανές πως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζεις στα όρια σου. Το κάναμε για δύο σετ, δεν το κάναμε στη συνέχεια, αλλά σαφέστατα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία αφού προηγηθήκαμε με 0-2. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη τους», είπε ο Θεσσαλός τεχνικός ο οποίος ζήτησε «συγνώμη από τον κόσμο γιατί θέλαμε να του προσφέρουμε αυτή την πρόκριση. Χάθηκε ένα στόχος, τώρα το μυαλό μας είναι πλέον μόνο στο πρωτάθλημα κι εκεί στρέφουμε την προσοχή μας»

Media

11 σχόλια

  • Comment Link NIKOS 21 Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 12:24 posted by NIKOS 21

    Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΞΕΝΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΒΟΛΕΙ ΣΤΑ ΒΡΙΛHΣΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΒΑΘΑ,ΓΙΑΚΟΥΜΗ,ΛΑΔΕΝΗ,ΤΟΤΣΙΔΟΥ,ΙΒΑΝΟΒΑ,ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΓΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  • Comment Link aek21 Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 11:57 posted by aek21

    ... και πένι που την ξέχασα ...

  • Comment Link aek21 Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 11:42 posted by aek21

    Ιθύνοντες της ΑΕΚ: το βόλει δεν είναι μπάλα, δεν έχει φανατισμό και σχιζοφρένεια. Στη φάση αυτή ο οσφπ είναι λίγο καλύτερος αγωνιστικά και πολύ καλύτερος ψυχολογικά. Δεν τρέχει τίποτα, σπορ είναι. Διαχειρίζεται η κατάσταση. Μόνο μη διαλύσετε την ομάδα. Αυτό είναι το μοναδικό που πρέπει να προφυλάξετε. Η ομάδα έχει διανύσει μια εξαιρετική πορεία τα χρόνια αυτά και έχει φτιάξει μια μαγιά για τα επόμενα: αθηνά, ίζυ, σία, αφροδίτη, άννα και δήμητρα, άννα και ζωή κι άλλες πιο μετά. Μην τρελλαίνεστε με τις ξένες, δείτε καββαδία-βαρουδάκη-διώτη-βλαχάκη-ψωμά-χρήστου-κων/δου για ενίσχυση και επιλέξτε μια ξένη άντε δύο με πολλή μελέτη. Παίξτε τις ελληνίδες στα πλέι όφ. Η παρακαταθήκη των αγώνων αυτών είναι ο σχεδιασμός για τα χρόνια που έρχονται. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία η άεκ να παίξει για χρόνια ωραία βόλει και οι τίτλοι καλώς να έρθουν. Σας έχει πιάσει η ελληνικούρα και ο πανικός και τα δύο αυτά είναι κάκιστοι σύμβουλοι.

  • Comment Link bonita Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 17:44 posted by bonita

    αφου η μεντεζ ειναι τραγικοτατη η κινηση να παρουμε την κρουκ που ειναι τραγικη ειναι επιτυχημενη.το ενδεχομενο η ομαδα να επαιρνε ακραια φυσιολογικη δεν παιζει?απο τα αποσκατα πηγε στα σκατα και πρεπει να του πουμε και μπραβο.την μεγαλη βλακεια δεν την διορθωνεις με μια μικρη βλακεια.

  • Comment Link pALIOS Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 15:55 posted by pALIOS

    ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ