1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2014 15:08

Μπέλος: «Συνεχίζουμε για τα ακόμα πιο δύσκολα» (video)

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά μίλησε ο Χρήστος Μπέλος. Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι κρίμα που δεν κατάφερε η ομάδα του να προκριθεί στο φάιναλ-4 της Καλαμάτας, αλλά μπορεί αυτό να λειτουργήσει θετικά για τους «πράσινους» μπροστά στον μεγάλο στόχο της παραμονής.
«Κρίμα, θα ήταν καλό φάιναλ-4, από πλευρά δυναμικότητας των ομάδων. Το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε, το δεύτερο σετ ήταν δικό μας. Υπήρχαν κάποια διαιτητικά λάθη, δεν το έχουμε ξαναπεί αλλά όταν είσαι τόσο μπροστά και αλλάζεις την ροή του αγώνα είναι σημαντικό. Ντάξει ήταν ένα σετ, μπορεί να μην καταφέρναμε τίποτα παραπάνω αλλά ίσως και ν είναι και για καλό μερικές φορές. Δηλαδή να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, έχουμε έναν στόχο. Μείναμε πίσω στην αρχή και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ήταν μια καλή κόντρα, αποδείξαμε πως και με ελλείψεις μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες τετράδας, μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα και μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά από σήμερα και να συνεχίσουμε για τα ακόμα πιο δύσκολα».
 
Για το αν μπορεί η Κηφισιά να κοντράρει τις υπόλοιπες ομάδες στο φάιναλ-4: «Είναι φάιναλ-4, είναι ένα και ένα παιχνίδι. Αν δεν γίνονται εκπλήξεις σε τέτοιου είδους ματς τότε δεν γίνονται πουθενά αλλού. Όλα είναι εφικτά, είναι θέμα ημέρας και τύχης μερικές φορές».
 
Για το παιχνίδι με την Λαμία: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες μέρες και ευελπιστούμε πως οι τραυματίες θα είναι κοντά μας σύντομα, ώστε να παλέψουμε όλοι μαζί και να είμαστε έτοιμοι».
 
Για το που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: «Στα δύο πρώτα σετ ήταν καθαρά οι λεπτομέρειες, δηλαδή και στα δυο ήμασταν μπροστά στο σκορ. Κάποιες επιλογές, ενώ είχαμε την δυνατότητα να τα τελειώσουμε και τα δύο, κάναμε λανθασμένες επιλογές. Αυτό συμβαίνει, ειδικά όταν πάει στην «κόντρα» το παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα «προφυλαχθήκαμε», ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιο σημαντικό για εμάς».  

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ