1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-02-2014 23:58

Αρσενιάδης:«Να πάμε και στο final4 του πρωταθλήματος»

Άλλη μία μεγάλη νίκη με απουσίες πανηγύρισε η Κηφισιά, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Κώστας Αρσενιάδης, προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων που βρίσκεται πλέον στους «4» για Καλαμάτα, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε:

«Ο τραυματισμένος νίκησε τον... τραυματισμένο. Οι δύο ομάδες είχαν απουσίες, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε απουσίες και κάποιοι παίκτες αναγκάζονται να αγωνίζονται χωρίς να είναι έτοιμοι. Το καλό είναι ότι κερδίσαμε, προκριθήκαμε, γεμίζουμε σιγά σιγά φασούλι-φασούλι όπως λένε, και η επιτυχία είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και σε ένα άλλο final four, αυτό του πρωταθλήματος».

 Εκεί είναι ο μεγάλος ο στόχος για οποιαδήποτε ομάδα να βρεθεί εκεί πέρα. Πρέπει να δούμε πόσο καλά θα είμαστε, δεν πανηγυρίζουμε από τώρα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Παναχαϊκή, θα μετρήσουμε τις απώλειες αύριο στο ιατρείο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

 
Για τον Κόβαλτσουκ: «Ο Κόβαλτσουκ όταν μπήκε στο γήπεδο μας έδωσε την ενέργεια που θέλαμε, τους πόντους που θέλαμε, την τακτική κίνηση που θέλαμε. Βοήθησε πολύ και ο Κούνας, ο Σουλτανόπουλος σε 2-3 πόντους επίσης βοήθησε, ειδικά στο δεύτερο σετ ήταν καθοριστικό που μπήκε για δύο πόντους. Αν και έπαιξε ο Κόβαλτσουκ σε θέση που δεν την ξέρει ανταποκρίθηκε πάρα πολύ».
 
Μιά πρόβλεψη για το φάιναλ-4 της Καλαμάτας: «Σε ένα φάιναλ-4 δεν γίνονται εύκολα προβλέψεις. Σίγουρα μεγάλο φαβορί, το έχω πει και από την αρχή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν το συζητάμε, ξεκινάει ο Ολυμπιακός και όλα τα άλλα παίζονται. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Όλοι θα παλέψουμε για το καλύτερο απέναντι στο μεγάλο όνομα»

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 22:36 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Συνεχίστε νά μάς τρελαίνετε κόουτς εσύ καί ή ομάδα σου. Όνειρο ζούμε, μή μάς ξυπνάτε..
    Τίποτε δέν αποκλείεται πλέον εδώ πού φτάσαμε, ΤΙΠΟΤΕ !!..
    Εκείνο τό σημείο τού παιχνιδιού πού "έπαιξες" χωρίς πασαδόρο καί σήκωσες τοίχο πού έσβησε τά φώτα γιά τούς αντιπάλους στό τεραίν, τρέλανε κόσμο, καί έδειξε πόσο βόλλευ ξέρεις εσύ καί ή ΟΜΑΔΑΡΑ πού έχεις φτιάξει.
    ΜΠΡΑΒΟ γιά ακόμη μία φορά.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ