1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-02-2014 23:38

Δημήτρης Καζάζης:«Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Καζάζης. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε τη σημασία της κατάκτησης αυτού του τίτλου ανάμεσα σε τέσσερεις σκληρές ομάδες, ενώ δήλωσε πως τον ευχαριστεί το γεγονός ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σοβαρότητα σε ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν απαιτούμενη, γιατί όταν παίζεις νοκ άουτ ματς όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε χαρούμενοι που πανηγυρίσαμε δίκαια τη νίκη – πρόκριση και θα δώσουμε το ‘παρών’ σε μία γιορτή του βόλεϊ στην Καλαμάτα, όπου θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δεν κρύβουμε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι στόχος μας έστω και αν γνωρίζουμε ότι το Final Four θα έχει τέσσερις... σκληρές ομάδες. Χαίρομαι που θα παίξουμε στην Καλαμάτα, μία επαρχιακή πόλη με παράδοση στο άθλημα, γιατί στη δική μου εποχή υπήρχε ομάδα και στην Α1 και μακάρι αυτή η διοργάνωση να φέρει επιπλέον ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ