1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-02-2014 23:21

Μαντέκας:«Πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Το δικό του μήνυμα έδωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας μετά τη νίκη επί του Εθνικού και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ακραίος της Ένωσης δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο, ενώ τόνισε πως και μόνο η πρόκριση για δεύτερη φορά σε Final 4 είναι επιτυχία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένα νευρικό ματς και οι δυο ομάδες έκαναν λάθη, δεν παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ, αλλά μέτρησε η ψυχή. Δείξαμε στο γήπεδο ότι θέλαμε την πρόκριση πιο πολύ από ότι ο Εθνικός και παρά το γεγονός ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, τα καταφέραμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, οι οποίοι μας συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Για το final4 της Καλαμάτας δήλωσε: «Στην Καλαμάτα θα πάμε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Αν η απόδοσή μας είναι τέτοια και μας αξίζει το τρόπαιο, τότε θα το πάρουμε. Και μόνο η πρόκριση όμως σε δεύτερο Final Four για μια νεοφώτιστη ομάδα, συνιστά επιτυχία πρώτου μεγέθους. Η ΑΕΚ, όμως, ως σύλλογος είναι καταδικασμένος να διεκδικεί τρόπαια και αυτό θα κάνουμε. Θα είμαστε... καμικάζι όπως στο Λιγκ Καπ, θα χτυπήσουμε όλα τα ματς και ό,τι προκύψει…».

1 σχόλιο

  • Comment Link Θεία Δίκη Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 22:01 posted by Θεία Δίκη

    Οι δηλώσεις του λαλίστατου Μουστακίδη που είναι;όταν καθάρισε όμως ο Ιωαννίδης την πρόκριση για την ομάδα του κελαιδoύσε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ