1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2013 17:10

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΠ η Παναχαϊκή, 3-0 τον Ζακυνθινό

Το εισιτήριο για τον τελικό Πελοποννήσου του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, κέρδισε την Κυριακή η ομάδα βόλεϊ της  Παναχαϊκής, η οποία στο κλειστό της Αγυιάς, νίκησε εύκολα με 3-0 (25-11, 25-12, 25-13) τον Ζακυνθινο, στον ημιτελικό του θεσμού σε περιφερειακό επίπεδο.

Οι αθλήτριες του Κοκκόλα ήταν καλύτερες σε όλους τους τομείς και έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος, την οποία νίκησαν εύκολα με το σκορ να τα λέει όλα.
Πλέον οι Πατρινές περιμένουν τον ορισμό του αγώνα με το ΓΣ Άργους, στον μεγάλο τελικό στην Πελοπόννησο, λίγο πριν την έναρξη της φάσης σε Πανελλήνιο επίπεδο, με την συμμετοχή των ομάδων της Α2“, η οποία θα είναι και ο μεγάλος στόχος της Πατρινής ομάδας.


ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Κοκόλας): Ζήκου, Μποχρίνη, Σταματέλου, Χαμαλίδου, Παπανδροπούλου, Κουριδάκη, λίμπερο η Κουγέα, (Παρασκευοπούλου, Ζερδεβά, Υφαντή, Βλασταρά).
ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ (Αβτζής): Σπαθάτου, Πλαρινού, Βυθούλκα, Γκάμπη, Μαρίνου, Κολπονδίνου, λίμπερο η Κοντόνη, (Σλίνου, Κολοκότσα, Αβτζή).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ