1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2013 12:03

Πλούσια δραστηριότητα στον Βόλο το Σαββατοκύριακο

Πλούσια δραστηριότητα για την Αργώ αυτό το Σαββατοκύριακο,  με τον ημιτελικό κυπέλλου γυναικών της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, μεταξύ δύο ομάδων του Βόλου, να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 
Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος Βόλου, η ομάδα γυναικών της Αργούς αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου, σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται συναρπαστικό και υπόσχεται όμορφο θέαμα στο φίλαθλο κοινό του Βόλου.
 
Επίσης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13.00, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, η ομάδα εφήβων της Αργούς θα αντιμετωπίσει  τον ΣΠΑ Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος, σε μια καινούργια προσπάθεια που γίνεται από τη Βολιώτικη ομάδα, για την ανάπτυξη του βόλεϊ των αγοριών, το οποίο έχει εκλείψει από την περιοχή κυριολεκτικά.
 
Λίγη ώρα αργότερα την Κυριακή (ώρα 15.00),  η ομάδα νεανίδων υποδέχεται τον ΑΟ Σουφλαριών στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, με στόχο να πάρει τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για μια θέση στο final four του πρωταθλήματος. 
Ενώ το πρόγραμμα κλείνει η ομάδα των παγκορασίδων, που αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Φιλαθλητικό Λάρισας, την Κυριακή στις 18.30.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ