1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2017 18:59

Φάιναλ-4 γυναικών στην Γλυφάδα

Στην Γλυφάδα θα διεξαχθεί το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΟΠΕ. Η τελική φάση των γυναικών επιστρέφει στην Αθήνα 10 χρόνια μετά το φάιναλ-8 του 2007 στη Παιανία, όπου αναβλήθηκε η διοργάνωση λόγω των θλιβερών επεισοδίων στη Λαυρίου.
Μετά την περσινή αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών το κλειστό «Μάκης Λιούγκας» θα φιλοξενήσει φέτος το διήμερο 4-5 Μαρτίου την τελική φάση των γυναικών. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η ΕΡΤ για άλλη μία χρονιά θα δείξει τηλεοπτικά όλες τις αναμετρήσεις του θεσμού.

Οι τέσσερις φιναλίστ θα γίνουν γνωστοί αύριο με τις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση.

8 σχόλια

  • Comment Link volley fan Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 22:14 posted by volley fan

    Τελικά όμως οί λεγόμενοι οπαδοί δέν θέλουν νά παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός,αλλά νά δημιουργήσουν θέματα καί νά ξεστομίσουν υβριστικά καί εμετικά συνθήματα.Τελικά οί τελικοί θά γίνονται μέ αυτόν τόν τρόπο πού ουσιαστικά επέλεξαν οί ίδιοι.

  • Comment Link geo77 Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 10:48 posted by geo77

    ναύαρχε η ομοσπονδία βγάζει τις αποφάσεις της και οι οπαδοί κάνουν τις κινήσεις τους.. καμιά Γλυφάδα δεν "ήταν γεμάτη γαύρους" απλά κατάφεραν 30-40 εφευρίσκοντας διάφορους τρόπους να εξασφαλίζουν κάποια εισιτήρια.. είτε ως "υπεύθυνοι ακαδημιών" είτε οτιδήποτε άλλο βρήκαν την λύση και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.. τους δικούς σου να επιπλήξεις που πάντα κάνουν τους κινέζους όταν είναι να βρεθούν και αντίπαλοι οπαδοί.. για τον τάφο και καμιά Κυψέλη να κάνουνε τρομοκρατία καλοί είναι.. όταν ήταν να βρεθούμε μαζί στο f-4 στη Σύρο δεν ήρθαν να πάρουν το καράβι από Πειραιά και τα "φίνα' κορίτσια έπαιξαν μόνα.. εμείς εκεί ήμασταν.. στο Ρέθυμνο τα ίδια όχι καραβάκι από Πειραιά όπως εμείς αλλά επιδοτούμενο αεροπλάνο απ΄τον Τράκη μέσω Ηρακλείου.. χίλιες φορές μισοάδειο Ρέντη σε ανούσια ματς αλλά πάντα παρών εκεί που κρίνονται οι τίτλοι..

  • Comment Link παο Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 20:17 posted by παο

    posted by geo77 μιλατε και εσεις που ολα τα γηπεδα σας καθε αγωνιστικη τα εχετε αδεια μονο στα ντερμπι τα γεμιζετε

  • Comment Link ναυαρχος Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 08:37 posted by ναυαρχος

    geo77 περυσι η ομοσπονδια ειχε πει οτι δεν προκειται να δωθουν εισητηρια σε οπαδους το ειπε η δεν ειπε και ειδες μια γλυφαδα γεματη απο γαυρους

  • Comment Link geo77 Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 11:29 posted by geo77

    όποιος αγαπάει την ομάδα του βρίσκει τρόπους και την στηρίζει.. τα "φιάσκα" κλπ να τ' αφήσεις.. μου αρέσει που υπερηφανεύεστε για στήριξη στον ερασιτέχνη παο αλλά όταν κάνει τζιζ είστε απόντες βλέπε (Τροκαντερό, Σύρο, Πύλο κλπ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ