1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2017 21:52

«Φάρμακο» στο κύπελλο ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο «παλατάκι» (8/2, 14.30) ανοίγει η αυλαία της φάσης των 16 του κυπέλλου ανδρών.


Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, που του άφησε πληγές και παράπονα για τη διαιτησία.  Δεν έχει όμως χρόνο να σκεφτεί τη νίκη καθώς ο αγώνα με τον Εθνικό έρχεται σε λιγότερο από 48 ώρες.  «Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ και χρειάζεται προσοχή. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Χρειάζεται να δουλέψει λίγο και ο εγωισμός».

Στον Εθνικό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό αποκομίζοντας έναν βαθμό. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης είπε: «Σίγουρα είναι λίγο… περίεργη η ώρα του αγώνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα ενός εκ των διεκδικητών των τίτλων. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από την πλευρά μας, παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ