1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-03-2015 00:18

Κοντά στην σωτηρία του ο Αρης

Σε μία από τις πιο δυνατές και με σημασία αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague o Άρης νίκησε τη Λαμία με 3-2 και όντας στην ένατη θέση με διαφορά 11 βαθμών από την ΑΕΚ, μπορεί να ... την ρίξει κατευθείαν στην Α2 ενώ εκείνος δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί στα πλέι άουτ, αφήνοντας Λαμία και ΜΕΝΤ να μονομαχούν.

Η Λαμία κάνοντας λάθη στα κρίσιμα σημεία έχασε την ευκαιρία για νίκη. Στο 1ο σετ ο Άρης «καθάρισε» με τα σερβίς του Καμίνσκι και πήρε προβάδισμα με 1-0 σετ, ενώ καθοριστικό ήταν το 3ο σετ όπου η Λαμία προηγήθηκε μέχρι τα μισά αλλά η είσοδος του Πιπέργια βοήθησε τον Χαριτωνίδη και ο Άρης γύρισε τον αγώνα. Ντέρμπι και στο 5ο σετ με τον Άρη να προηγείται 10-6. Η Λαμία ισοφάρισε αλλά με τους Χαριτωνίδη, Καμίνσκι και Στίγγα ο Άρης πήρε τη νίκη.

Τα σετ: 2-3 (30-32, 25-20, 23-25, 25-17, 11-15)

Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Γκιμαράες, Καβαδάς, Γκιρτζίκης, Χήρας / Τσαδήμας (λ), Τεσέιρα, Καρβούνης.

Α.Σ.ΑΡΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Καμίνσκι, Κυριακίδης, Μαυροβουνιώτης, Χατζηπαραδείσης, Στίγγας / Μπαμπαλιούτας (λ), Πιπέργιας, Μήλης, Κουτσονίκας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ