1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-01-2014 20:30

Νικολάκης:«Όταν έχεις στόχο το Κύπελλο κερδίζεις κάθε αντίπαλο»

Δύσκολη ήταν η κλήρωση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τα Βριλήσσια στις 12 Φεβρουαρίου για τους «16» του Κυπέλλου Γυναικών. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του, και για αυτό εκείνος κι οι παίκτριες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι κι αποφαστιστικοί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Οι κληρώσεις είναι καθαρά θέμα τύχης. Για τον Ολυμπιακό ήρθε από την φάση των "16" ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά όταν έχεις ως στόχο να πάρεις το Κύπελλο θα πρέπει να κερδίσεις όλους τους αντιπάλους σου είτε νωρίς είτε αργά για να τα καταφέρεις. Τα Βριλήσσια είναι δυνατός αντίπαλος. Τα παιχνίδια όμως του Κυπέλλου δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτά του Πρωταθλήματος. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε σε καλή ημέρα για να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε ότι αυτά τα ματς θέλουν συγκέντρωση και αποφασιστικότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ