1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 23:16

Πανιώνιος: Μένει ο Χαριτωνίδης, σχεδιάζουμε τη νέα ομάδα

Την παραμονή του Γιάννη Χαριτωνίδη και τη νέα χρονιά στον πάγκο, ανακοίνωσε η διοίκηση του πρωταθλητή της Πρι Λιγκ Γυναικών, Πανιώνιου. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Μετά την άκρως πετυχημένη φετινή χρονιά, ο προπονητής του Ιστορικού παραμένει στην τεχνική ηγεσία και ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα μας στη Volley League. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο κόουτς δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα συνεργασία με την ομάδα. Η διοίκηση είναι κοντά μας σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα της Pre League σε σχέση με εκείνο της Volley League και οι απαιτήσεις είναι εξίσου διαφορετικές. Οπότε συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ