1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2019 19:41

Ο Νίκι Ζελιάσκοφ αντίπαλος του Ολυμπιακού

Από τον πάγκο της ρουμανικής Ζαλάου στην βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς βρέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Νικολάι Ζελιάσκοφ και την Τετάρτη θα είναι αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του CEV Cup.

Η Μπουργκάς μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Ντόπριτσα με 3-0 και την απώλεια του κυπέλλου από την Χέμπαρ που ήταν αουτσάιντερ (νίκησε στον τελικό 3-2 σετ) προχώρησε στην απομάκρυνση του Νάιντεν Ναϊντένοφ. Στη θέση του Ναϊντένοφ κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα ο Ζελιάσκοφ ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Μάρεκ Ντουμπρόβνι όπου η Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς νίκησε 3-2 σετ. Ο Ζελιάσκοφ θα βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από δύο χρόνια καθώς υπήρξε και προπονητής του ΠΑΟΚ για το πρώτο μισό της σεζόν 2015-16, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους». Ο πρώτος προημιτελικός του CEV Cup μεταξύ της Νεφτοχιμίκ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/1 (18.30) στο Μπουργκάς και η ρεβάνς στις 14/2 στο κλειστό του Ρέντη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ