1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2018 22:21

«Το μυαλό στα πλέι άουτ»

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τα πλέι άουτ της Volley League και ρίχνεται στη μάχη του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών. 


 Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τις παροχές που μας προσφέρετε. Είμαι λίγο συγκινημένος που βρίσκομαι στη Ρόδο. Σε αυτό το νησί γνώρισα μια κοπέλα με την οποία δημιούργησα την οικογένειά μου. Ελπίζω να σας αποζημιώσουμε την φιλοξενία με το θέαμα που θα προσφέρουμε. Ένα final-4 είναι μια γιορτή. Εμείς έχουμε σκοπό να χαρούμε τη γιορτή και να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Το μυαλό μας είναι σίγουρα στα πλέι άουτ και στον στόχο της παραμονής που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας». 

Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Ευχάριστο διάλειμμα»«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο νησί σας και έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που μας φέρνει σε ένα καινούργιο μέρος για να παίξουμε και να διαφημίσουμε το βόλεϊ. Με θλίβει το γεγονός που είμαστε εδώ τόσο έμπειροι αθλητές και την περισσότερη ώρα μιλάμε για αστυνομία και προσκλήσεις, αντί να μιλάμε για μπλοκ, υποδοχές και επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα διάλειμμα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ. Θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ηρακλής και ευελπιστούμε να πάμε στον τελικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ