1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2017 17:42

O Τόμο Πάουν στον πάγκο του Μαρκόπουλου

Την πρόσληψη του Κροάτη προπονητή Τόμο Πάουν ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο.
Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας είναι 44 ετών και έρχεται να αντικαταστήσει το Γιάννη Νικολάκη στην ομάδα των Μεσογείων. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική ανδρών και στην Εθνική γυναικών της Κροατίας. Μάλιστα το 2010 πήγε μαζί της στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει «Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Κροάτη προπονητή Τόμο Πάουν. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητή της Εθνικής Κροατίας είναι 44 ετών και έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες της Κροατίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

2 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικος Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 06:36 posted by Αντικειμενικος

    Εχετε χασει τη μπαλλα!!!! Τι περισοτερα θα δωσει ο Κροατης απο ενα Ελληνα προπονητη??? Τιποτα απολυτως!!Θα φυγει και αυτος ισως και μεσα στη σεζον, και μετα θα ψαχνεστε παλι. Τοσοι Ελληνες προπονητες καθονται.....Καινουργια μυαλα που θελουν να προσφερουν και δεν εχουν την ευκαιρια!!Τινος μανατζερ ιδεα ηταν αυτη παλι? Ειστε για λυπηση!!!!

  • Comment Link Γνωστης3 Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 14:41 posted by Γνωστης3

    Να δουμε elenitsa τι θα ξημερωσει μετα απο πολλα χρονια φουσκας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ