1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2017 17:59

Καλμαζίδης: «Τονωτική ένεση η επίσκεψη του κόσμου»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην επίσκεψη που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ από οπαδούς της ομάδας στη χθεσινή προπόνηση που λειτούργησε ως... τονωτικό ενόψει του φάιναλ-4.
«Να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για τη γιορτή του F4, γιατί θέλει πολλή προσπάθεια και δουλειά. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να συγχαρώ την Κηφισιά και την Ορεστιάδα γιατί αυτή είναι η άγρια ομορφιά του κυπέλλου, αφού δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες που δεν είναι τόσο ψηλά, αν και η Κηφισιά είναι ψηλά τα τελευταία χρόνια, να έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό».

Σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: «Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μετά τα τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει φέτος, αλλά είναι ένα νέο, διαφορετικό παιχνίδι. Εγώ από την πλευρά μου περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες και οι συντελεστές των ομάδων το θέλουν πολύ».

Για το θέμα της ψυχολογίας που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός τόνισε: «Η ψυχολογία παίζει τον ρόλο της. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ. Όμως σε αυτές τις καταστάσεις έχουμε ζήσει πολλές φορές και στο παρελθόν και αυτό δεν επηρεάζει τους αθλητές. Τέτοιες καταστάσεις ανατρέπονται και θέλουμε αυτό να γίνει και αυτή τη φορά».

Για την επίσκεψη των φίλων του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση στο Παλατάκι υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι μια κίνηση που την εκτιμούμε. Θέλουν να βγάλουν την επιθυμία τους και να μας στηρίξουν στο έργο που κάνουμε. Ήταν μια τονωτική ένεση».

Παντακίδης: «Έτοιμοι να διεκδικήσουμε το τρόπαιο»

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έφεραν μετά από 15 χρόνια μεγάλη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Και οι τέσσερις είναι δυνατές ομάδες. Σαν ΠΑΟΚ είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και πιστεύω θα φανούμε έτοιμοι για αυτό το τρόπαιο. Η ομάδα μου έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν πιστεύω ότι επειδή γίνεται το φάιναλ-4 στη Θεσσαλονίκη να έχουμε πίεση. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ