1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2017 14:19

Πότοκαρ: «Ανυπομονώ να παίξουμε πάλι απέναντι στη Σαντορίνη» (video)

Ο Πανναξιακός ηττήθηκε το Σάββατο από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΑΟ Θήρας στη Νάξο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η Μόνικα Πότοκαρ μιλώντας στην κάμερα του volleynews.gr αναφέρθηκε στις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι με τη Σαντορίνη σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος και μίλησε για τη ζωή στη Νάξο.
«Νομίζω είχαμε περισσότερο αυτοπεποίθεση την προηγούμενη βδομάδα που νικήσαμε και ξέρουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο απέναντι στη Σαντορίνη. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί αν δεν παίξεις στο 100% απέναντι της, μπορεί να σε εκπλήξουν. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα από τον Ολυμπιακό και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τις διαφορές που θα έχει σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος: «Σίγουρα είναι διαφοτερικά. Είναι νοκ άουτ παιχνίδι, αν χάσεις δεν συνεχίζεις στον θεσμό. Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γι'αυτό το παιχνίδι είναι δυσκολότερο. Το καλό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, θεωρώ ότι ο κόσμος θα γεμίσει πάλι το γήπεδο και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή του αγώνα».

Για την ζωή στη Νάξο: «Αγαπάω πραγματικά τη Νάξο, είναι παράδεισος. Δεν έχω ξαναπάει σε νησί ούτε για διακοπές και είναι πολύ ωραία να ζεις. Περιμένω να ζεστάνει ο καιρός, να βγει ο ήλιος και να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ