1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2017 12:56

Πριμ στη Σαντορίνη, ξεσηκωμός στη Νάξο

Όχι μόνο δεν επιβλήθηκε πρόστιμο στις παίκτριες του ΑΟΘήρας για την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων , δόθηκε μάλιστα και

ετεροχρονισμένο πριμ για τις νίκες του πρώτου γύρου κατά του Ολυμπιακού και του Πανναξιακού.

Όλα αυτά στα γενέθλια της Ζένια Τσβέτκοβα και ως τονωτική ένεση ενόψη του αυριανού ντέρμπι των Κυκλάδων με τον Πανναξιακό στη Νάξο, ενώ δεν αποκλείεται να δοθει κι άλλο πριμ αν κερδίσουν τη γειτονική ομάδα.

Το κλίμα είναι άριστο στον ΑΟΘήρας, ενόψη της δύσκολης συνέχειας, όπως και στη Νάξο μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη στην Πυλαία. Η ομάδα του Πανναξιακού το βράδι της Τετάρτης πέταξε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, διανυκτέρευσε στο "Blue Star Dilos" στον Πειραιά και από το μεσημέρι της Πέμπτης βρίσκεται στη Νάξο.

Για πρώτη φορά εξάλλου αναμένεται να είναι κατάμεστο το γυμναστήριο της Νάξου, αφού υπάρχει κινητοποίηση σε όλο το νησί, ενώ παρούσα θα είναι και η διοίκηση του ΑΟΘήρας και 10-15 φίλαθλοι. Η "γειτόνισσα" αναμένεται στις 6 το απόγευμα στη Νάξο  και θα προπονηθεί στο "Δημήτριος Περιστεράκης".Στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν έχουν κλείσει 23 δωμάτια.

Οι διοικήσεις των ομάδων θα φροντίσουν να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους δυο συλλόγους, αφού μετά τα περσινά παρατράγουδα υπήρξε προσέγγιση και γι αυτό κλήθηκε στο τουρνουά της Σαντορίνης  για πρώτη φορά και ο Πανναξιακός.

 

2 σχόλια

  • Comment Link G6 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 12:40 posted by G6

    23 ΔΩΜΑΤΙΑ ??? ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΟΛΑ ??? ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ....

  • Comment Link volcano1 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 11:28 posted by volcano1

    Πάμε ομάδα για δυο διπλά στη Νάξο Θα είμαστε μαζί σας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ