1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-03-2015 19:21

Ανδρέου: «Είχα την ευλογία της μανούλας μου» (video)

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου περίμενε 20 χρόνια για να πανηγυρίσει έναν τίτλο στο ανδρικό βόλεϊ με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και ως πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Φιλαθλητικού. Μετά τον τελικό μίλησε στον Κώστα Ασημακόπουλο για τη σημασία που έχει για τον ίδιο και για τον σύλλογο αυτή η επιτυχία:

«Τι σημαίνει αυτό για εμένα; Είχα την ευλογία της μανούλας μου, που την οποία έχασα πριν δύο εβδομάδες. Όλα τα παιδιά μου είχαν δώσει το λόγο τους ότι θα το κάνουν αυτό για εμένα, και το έκαναν. Τι σημαίνει για το βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ; Είναι μία μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το τρίτο μεγαλύτερο άθλημα του συλλόγου, το επαγγελματικό βόλεϊ, έφερε εφέτος την πρώτη του επιτυχία. Είναι διπλή επιτυχία γιατί ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. "Σπάσαμε" ένα κατεστημένο στο βόλεϊ, κι αυτό πιστεύω σημαίνει πολλά για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Σήμερα δέχθηκα πολλά μηνύματα που έλεγαν ο Θεός να είναι μαζί μας, και η ψυχή τους θα είναι εδώ μαζί μας. Ήταν όλοι εδώ. Ήταν φυσιολογικό να μην μπορούν να ταξιδέψουν με εμάς. Ήταν μεγάλο ταξίδι και υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούσαν να παραβρεθούν. Είμαι σίγουρος πως όλοι στο αεροδρόμιο θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ». 

Όσο για τον επόμενο στόχο του ΠΑΟΚ, που είναι το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Το πρωτάθλημα δεν φεύγει από τον Πύργο τον Λευκό. Θα μείνει στην Θεσσαλονίκη». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ