1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2015 19:24

Θεατής ή μαχητής στο φάιναλ-4 του

Ο Φοίνικας ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο την Λαμία στην Σύρο, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου (19.30, Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης).
Μάλιστα ο Φοίνικας έχει έναν λόγο παραπάνω να πάρει την πρόκριση, καθώς το φάιναλ-4 θα διεξαχθεί στο γήπεδό του και δεν θέλει να είναι αμέτοχος στην διοργάνωση που θα φιλοξενήσει. Επίσης, ο Ράτκο Παβλίσεβιτς μπορεί να υπολογίζει και στον Δημήτρη Χαραλαμπίδη, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η Λαμία αν και έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή στην Volleyleague, μετά την σπουδαία νίκη επί της Κηφισιάς, οι ρουμελιώτες ταξιδεύουν στην Σύρο με ανεβασμένη ψυχολογία.

«Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και έχει τις ιδιαιτερότητές του, αφού είναι νοκ-άουτ και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το πρώτο βήμα στο θεσμό και μάλιστα απέναντι σ' έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός», είπε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς και συμπλήρωσε: «Τώρα παίζουμε εντός έδρας με τη Λαμία, αλλά δεν μας ξεγελά η βαθμολογική της θέση στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι μπορούν να παίξουν καλά, το απέδειξαν στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο final-4 που θα είναι μία σημαντική επιτυχία για μας».

«Σίγουρα η ψυχολογία μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά τη σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα που είναι κι ο βασικός μας στόχος. Ο αγώνας με τον Φοίνικα είναι για μας ένα καλό τεστ εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο Θανάσης Κατσιγιάννης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ