1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 01:26

Χριστοφιδέλης: «Αφιερώμενο στα παιδιά μου»

Ιστορία έγραψε ο Κώστας Χριστοφιδέλης με την 9η κατάκτηση Κυπέλλου ανδρών, ισοφαρίζοντας τον Γιώργο Ντράγκοβιτς. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων αφιέρωσε το τρόπαιο στον γιό του ενώ το ρεκόρ στην κόρη του, ενώ ευχήθηκε το 10ο να το κατακτήση στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καβάλα.
«το 10ο να το κατακτήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Καβάλα…».

Το σίγουρο είναι πάντως ότι μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, ο διεθνής ακραίος θα απολαμβάνει την τωρινή του επιτυχία. «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κατακτάς έναν τίτλο με την ομάδα σου και να το συνδυάζεις με ένα προσωπικό επίτευγμα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να μπορέσω και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσω κι άλλες κούπες».

Για τον πολύπειρο Καβαλιώτη ο σημερινός τελικός ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα ιδιαίτερα μετά την απώλεια του πρώτου σετ.
«Χάσαμε το πρώτο σετ, με τον ίδιο τρόπο που είχαμε χάσει και τα προηγούμενα σετ με την Κηφισιά. Σε έναν τελικό όμως επιβάλλεται να αντιδράσεις, κάτι που κάναμε εμείς και δείξαμε σαν ομάδα αλλά και σαν άτομα ότι έχουμε χαρακτήρα. Θα πρέπει όμως να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό ξανά και να παίζουμε από την αρχή του αγώνα με τον ίδιο τρόπο».

Ο άσος του Ολυμπιακού στάθηκε και στις απώλειες που είχε η ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα.
«Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου εκείνη τη στιγμή είναι η υγεία των συμπαικτών σου και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Μας πείσμωσαν όμως αυτές οι ατυχίες κι όλοι οι υπόλοιποι καταβάλλαμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Χριστοφιδέλης αφιέρωσε το Κύπελλο στο γιο του Δημήτρη, το προσωπικό του ρεκόρ στην κόρη του Ιωάννα και κλείνοντας στάθηκε στην ατμόσφαιρα που έζησε στο κλειστό της Καλαμάτας.

«Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν πως όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση απ’ όλους, τότε όλα γίνονται. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε ρόλο και το όνομα του αντιπάλου ώστε να υπάρχει αυτή η εξαιρετική ατμόσφαιρα,.
Στο γήπεδο σήμερα είδαμε παλιούς αθλητές, οικογένειες με παιδιά, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα και πάντα θέλουμε να ακούμε φωνές και τραγούδια για την ομάδα μας κι η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα, αφού όλοι χρειάζονται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ