1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2014 19:56

Μαρία Χάσκου: «Πρώτο το βόλεϊ στην Καλαμάτα» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε η ωραιοτάτη Μαρία Χάσκου, αθλήτρια του Ακρίτα Καλαμάτας. Η Ελληνίδα ακραία μίλησε για την δουλειά που γίνεται στον Ακρίτα, το μέλλον του συλλόγου και του ελληνικού βόλεϊ στην πόλη της Μεσσηνίας.

Για την δουλειά που γίνεται στον Ακρίτα Καλαμάτας: «Ο Ακρίτας έχει καθιερωθεί σε αυτές τις κατηγορίες, στην Β Εθνική παλιότερα, τώρα στην Α2. Κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα μίας επαρχιακής ομάδας, καθώς είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση για όλους. Εμείς έχουμε κάθε δύο Σαββατοκύριακα ταξίδι και φέτος έχουμε δύο ομάδες από την Λάρισα, Τρίκαλα και Χίο που είναι εξωφρενικό. Είναι τα μεταφορικά, η διαμονή και η διατροφή. Ο στόχος μας είναι μία καλή πορεία την οποία την έχουμε καταφέρει ήδη. Έχουμε σωθεί αν τα μετέπειτα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά. Αύριο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τους Τράχωνες, εγώ δεν θα αγωνιστώ λόγω ενός τραυματισμού. Ευχόμαστε να μείνουμε στην κατηγόρια, όπως θέλουμε και να ανέβει ο Μεσσηνιακός που είναι σε πορεία ανόδου. Μακάρι η Καλαμάτα να εκπροσωπείτε από δύο ομάδες».

Για τα πλάνα του Ακρίτα για το μέλλον: «Δεν είμαι η αρμόδια για να το απαντήσω αυτό. Νομίζω όμως ότι δεν μπορούμε ακόμα λόγω της οικονομικής κατάστασης σε ολόκληρη την χώρα. Έχουμε βόλεϊ στην πόλη, έχουμε υποδομές, υπάρχει κόσμος που του αρέσει το βόλεϊ, ακαδημίες. Μακάρι να βρεθεί και κάποιος για να βάλει και τα χρήματα,  γιατί δεν αντέχουμε καλά καλά και την Α2».

Για τις αθλήτριες του Ακρίτα: «Είναι οι περισσότερες ντόπιες, δυο είναι ερωτικές μετανάστριες  και  μία φοιτήτρια. Ουσιαστικά στις ντόπιες στηριζόμαστε και είναι πολύ ελπιδοφόρο».

Για την σχέση του βόλεϊ στην Καλαμάτα σε αντίθεση με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο: «Αυτή την στιγμή είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση όσο αναφορά στην κατηγορία στην οποία βρίσκονται. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ομάδες στην Γ' Εθνική και μία στο μπάσκετ πάλι στην Γ' Εθνική. Ουσιαστικά το βόλεϊ είναι το νούμερο ένα ομαδικό άθλημα στην Καλαμάτα».

Για το αν μαζεύει κόσμο το γήπεδο: «Μαζεύει αρκετό κόσμο το γήπεδο. Θα μπορούσε να έρχεται περισσότερος. Δεν είναι τόσο δημοφιλές στον κόσμο που δεν ασχολείται, δηλαδή δεν έχει βάλει κάποιος στην καρδιά του τον Ακρίτα ή την Καλαμάτα 80 απλά είναι ο κόσμος που αγαπάει το βόλεϊ».

Μία πρόβλεψη για το φάιναλ-4: «Είμαι Ολυμπιακός , παρότι έπαιξα στην ΑΕΚ και εύχομαι να το πάρει αυτός».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ