1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2019 21:30

Ο Ολυμπιακός για την πρόκριση τους τελικούς και ο Φοίνικας για την... παράταση

Οι δύο ηττημένοι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ιεράπετρα, Ολυμπιακός και Φοίνικας προετοιμάζονται για τον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό της Volley League. Οι δύο ομάδες που απέτυχαν να προκριθούν στον τελικό, αφήνουν πίσω τους τις ήττες και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 νίκες των συριανών, οι οποίοι ευελπιστούν στην έδρα τους να μειώσουν την σειρά και να έχουν άλλη μία ευκαιρία (Μεγάλη Τρίτη 23/4, 20.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Θεμελής).
Ο Φοίνικας μετά την ήττα από τον Ηρακλή με 3-2 σετ στον ημιτελικό του φάιναλ-4 του κυπέλλου ετοιμάζεται να παίξει τα... ρέστα του για μία δυνατή βολεϊκή παράσταση με στόχο να πάρει παράταση για τέταρτο ημιτελικό τη Μεγάλη Πέμπτη και πάλι στη Σύρο με σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητες για μία ανατροπή στη σειρά των τελικών. Σε περίπτωση ήττας ο Φοίνικας θα ολοκληρώσει την πορεία του στο πρωτάθλημα με την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Η Ιεράπετρα μας άφησε πικρή γεύση γιατί πιστεύουμε πως μπορούσαμε να πάμε στον τελικό. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Εχουμε μία τελευταία ευκαιρία για να μείνουμε μέσα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Σύρο χωρίς τον Τεοντόρ Αλεξίεφ που συνεχίζει την θεραπεία στο πόδι του. Κανονικά μετέχει της αποστολής ο Ραφαήλ Κουμεντάκης. Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την απώλεια του κυπέλλου και να προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο ώστε να τελείωσε με επιτυχία της σεζόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Επιστρέφουμε στα πλέι οφ με το παιχνίδι στη Σύρο. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε αύριο τη σειρά για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες και στη δουλειά που κάνουμε».

Σε 35 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 26-9.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ