1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2018 21:40

Ετοιμες για όλα οι αρχηγοί

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Final 4 οι αρχηγοί των τεσσάρων μονομάχων εμφανίστηκαν έτοιμες για μεγάλες εμφανίσεις
Παναγιώτα Διώτη (Πανναξιακός): «Πάντα υπάρχει το κίνητρο του τελικού»

«Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε σε αυτή την διοργάνωση. Για μένα είναι η 2η φορά που έρχομαι εδώ. Τότε ήταν μια φοβερή διοργάνωση και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος. Ευχαριστούμε το νησί για τη φιλοξενία. Ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι να έχουν υγεία σε όλες τις αθλήτριες και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Για το αν είναι κίνητρο της ομάδας του Πανναξιακού να παίξει σε άλλον έναν τελικό, η Παναγιώτα Διώτη δήλωσε: «Για κάθε αθλητή είναι κίνητρο ο τελικός. για το νησί, την ομάδα, όλο τον κόσμο. Έχει έρθει κόσμος να μας υποστηρίξει».

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Η Σαντορίνη μας έχει δώσει μεγάλες χαρές»

«Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που μας έχει δώσει μεγάλες χαρές. Εύχομαι να γίνει όμορφο Final 4, οι ομάδες να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό. Το ελληνικό βόλεϊ το χρειάζεται αυτό. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Δεν μας ανησυχούν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη βοηθούν. Υπάρχει επαγγελματισμός και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε την κούραση».

Στεφανία Μπέμπη (Ηλυσιακός): «Μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ»

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, όλα δείχνουν ότι θα γίνει μια καλή διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μαρίνα Τσοχατζή (ΑΟ Θήρας): «Διψάει η Σαντορίνη για τέτοιες διοργανώσεις»

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο όμορφο νησί της Σαντορίνης. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ. Όλοι στο νησί έχουν δώσει την ψυχή τους για το καλύτερο. Όσοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γιατί οι Σαντορινιοί διψάνε για τέτοιες διοργανώσεις. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια, έτσι ώστε όσοι μας παρακολουθήσουν να το ευχαριστηθούν».

Σε ερώτηση για το τι έχουν να πουν στους φίλους των ομάδων τους, οι 4 αρχηγοί των ομάδων απάντησαν:

Μαρίνα Τσοχατζή (ΑΟ Θήρας): «Σίγουρα εμάς δεν μας ευνόησε η κλήρωση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και εμείς παίζουμε στο δικό μας σπίτι, οπότε δεν γίνεται να μην δώσουμε το 100%. Όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο».

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε το νταμπλ, οπότε έχουμε έρθει για το τρόπαιο όπως κάνουμε τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι νοκ άουτ παιχνίδια με εκπλήξεις, θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Παναγιώτα Διώτη (Πανναξιακός): Ο Πανναξιακός είναι στην Α1 τα τελευταία 5 χρόνια και μετράει 4 συμμετοχές σε Final . μια φορά σε τελικό. Ευελπιστούμε ότι θα είναι και η φετινή η ίδια πορεία. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Είναι νοκ άουτ αγώνες, μπορεί ο Ηλυσιακός να είναι χαμηλότερη αλλά είναι καλή ομάδα. Ο κάθε αγώνας θέλει προσοχή

Στεφανία Μπέμπη (Ηλυσιακός): «Εμείς παίζουμε με τον Πανναξιακό ο οποίος είναι μια κατηγορία πάνω από εμάς, όμως είμαστε μαχητική ομάδα και το έχουμε δείξει αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ