1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2016 11:13

Τσίροβιτς: «Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»

Ο Λάζαρ Τσίροβιτς φαίνεται πως απολαμβάνει την παραμονή του στην Ελλάδα. Το νέο αστέρι του Παναθηναϊκού, έχει ξεκινήσει προπονητής με την ομάδα, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει την Αθήνα και τα ιστορικά μνημεία της (φωτό).
«Είμαι μόλις μία βδομάδα στην Ελλάδα και είναι υπέροχα. Έχω ξαναέρθει Ελλάδα αρκετές φορές και έχω επισκεφτεί αρκετά μέρη. Πρώτη φορά όμως στην Αθήνα και μέχρι στιγμής μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Η Αθήνα έχει πολλά αρχαιολογικά μέρη να επισκεφτείς και είναι πολύ ιδιαίτερο να μπορείς να βρεθείς κοντά σε αυτά τα μέρη», είπε ο 24χρονος Σέρβος στο volleynews.gr και αναφέρθηκε στη προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στους τίτλους.

«Η ομάδα μας αποτελείται από μερικούς νέους παίκτες και έμπειρους παίκτες. Θεωρώ ότι αυτή η... μίξη θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Όλοι στην ομάδα είναι καταπληκτικά παιδιά και η χημεία μεταξύ μας θα μας βοηθήσει κατά την διάρκεια μίας δύσκολης σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίο όνομα στον αθλητισμό. Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον σύλλογο. Έχει ανακηρυχτεί πολλές φορές πρωταθλητής και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό πάλι εκεί που αξίζει».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ