1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2014 22:33

Γιάννης Νικολάκης: «Επική ανατροπή»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης που με τις αλλαγές που έκανε βοήθησε την ομάδα του να γυρίσει τον αγώνα δήλωσε:

«Ήταν μία επική ανατροπή. Όταν είσαι 23-20 μπροστά και το χάνεις η ψυχολογία των γυναικών πέφτει. Ανακατέψαμε την τράπουλα και με την είσοδο της Κωνσταντίνου βρήκαμε το ρυθμό μας. Ηταν δύσκολο παιχνίδι, με πολύ πίεση. Βρήκαμε το μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε τον αγώνα».

«Είχα ζητήσει πριν από το ματς τρία πράγματα: υπομονή, συγκέντρωση και πάθος. Κι όταν σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι καταφέρνεις να ανατρέψεις το εις βάρος σου 0-2, σημαίνει ότι έκανες καλά τη δουλειά σου».

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για 4η σερί χρονιά σε τελική φάση Κυπέλλου, διεκδικώντας τον 4ο σερί τίτλο του και συμπλήρωσε: «Ήταν μια μεγάλη βραδιά για εμάς, αλλά ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Μπράβο στα κορίτσια για την πρόκριση, θα γιορτάσουμε σήμερα κι από αύριο πιάνουμε πάλι δουλειά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ