1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-02-2014 16:18

Στράντζαλη: «Πάμε για το καλύτερο στο Final 4»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η Όλγα Στράντζαλη φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την πρόκριση του Ηρακλή στο Φάιναλ 4 του κυπέλλου Ελλάδας ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της καριέρας της.

Για την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου: «Ευτυχώς είχαμε μια αρκετά καλή κλήρωση στο τελευταίο αγώνα κερδίσαμε 3-0 τον Ηρακλή Κηφισιάς και φτάσαμε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου».

Για την αστάθεια της πορείας της ομάδας: «Δεν έχουμε σταθερή πορεία στην ομάδα. Ο μέσος όρος είναι μικρός και υπάρχει απειρία. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαν να μας φέρουν ψηλότερα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις και πρόκριση είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Για το αποκλεισμό από το περσινό φάιναλ φορ: «Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση. Καμία παίκτρια δεν είχε βρεθεί σε φάιναλ φορ και θέλαμε πάρα πολύ να πάμε. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και ελπίζουμε να μην ξαναγίνει».

Για το γεγονός πως είναι η τελευταία της χρονιά στον Ηρακλή: «Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στον Ηρακλή και από του χρόνο θα βρεθώ σε ένα Αμερικανικό κολέγιο. Στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολο να σπουδάσω παράλληλα ενώ στην Αμερική είναι συνδυασμός. Είναι απόφαση που πήρα από το καλοκαίρι και έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες. Αν η Εθνική ομάδα έχει διοργανώσεις εκτός από τους τρεις μήνες που είναι το πρωτάθλημα στην Αμερική θα μπορώ να συμμετέχω κανονικά».

Για το επίπεδο του φάιναλ 4: «Οι άλλες τρεις ομάδες θα είναι πιο ψηλά από εμάς στο πρωτάθλημα και καλύτερες. Ωστόσο το κύπελλο είναι διαφορετική διοργάνωση με εκπλήξεις. Εμείς έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας, θα πάμε για το καλύτερο και ας ήμαστε αουτσάιτνερ».

Διαβάστηκε 1538 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ