1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2014 18:46

Ψάχνουν... γιατρειά μέσω κυπέλλου

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ανδρών η Παναχαϊκή υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Αγυιάς.

Παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία. Παναχαϊκή και ΑΕΚ έχασαν στο πρωτάθλημα από Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και ψάχνουν τρόπο να αλλάξουν την ψυχολογία τους. 

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μένιου Ρουμελιώτη που στο ματς με τη Λαμία έπαιξε λίγο,  Γιάννη Λιβαθηνού που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στη γάμπα, ενώ άγνωστο είναι ακόμα αν θα αγωνιστεί ο νεαποκτηθέντας Στιβ Μπρίκμαν που έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου. 

Χωρίς τον Γιάννη Τοκάνη θα ταξιδέψει στην Πάτρα η ΑΕΚ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση , με τον τεχνικό της Ένωσης Ματθαίο Φλαούνα να ξεκαθαρίζει ότι το μυαλό όλων είναι στο αυριανό ματς κι όχι στο επερχόμενο Final 4 του League Cup (διεξάγεται Παρασκευή και Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ