1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2024 16:56

Οι φήμες για την παρουσία της Ελευθερίας Κούκου Αγγελοπούλου στου Ρέντη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η σύζυγος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου η Ελευθερία Κούκου παρακολούθησε τον τελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, παρέα με την Πόλα Κίτσου.

Η Ελευθερία Κούκου υπήρξε στέλεχος του Ολυμπιακού, έπαιξε διαγώνια πριν παντρευτεί τον έναν εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη  και επί χρόνια υπάρχει η φημολοφία ότι θα αναλάβει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Θρύλου.

Βέβαια αυτό ποτέ δεν επιβεβαιώνεται, ποτέ δεν έγινε επίσημη πρόταση από τον ερασιτέχνη και ποτέ δεν εκδήλωσε επίσημα ενδιαφέρον η ίδια. Μόνο φιλογογικές κουβέντες, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλου να ξεκαθαρίζει σε ανύποπτο χρόνο ότι είναι δική της απόφαση αν θέλει να αναλάβει την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Στον ερασιτέχνη πάντως είναι ανοιχτοί να πάρουν τα διάφορα τμήματα, επιφανείς Ολυμπιακοί, που θα τα γιγαντώσουν και θα καλύψουν τους προϋπολογισμούς τους, έχοντας την απόλυτη ανεξαρτησία για αποφάσεις και επιλογές προσώπων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ