1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2021 00:45

O Tάσος Τριανταφύλλου με την κίνηση "Όλοι μαζί για το βόλεϊ"

Ο Τάσος Τριανταφύλλου, Πρόεδρος Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ Βούλας, κατεβαίνει υποψήφιος με την ομάδα  "Όλοι μαζί για το βόλεϊ" διεκδικώντας θέση μέλους στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Nα γιατί συμπράττει μαζί μας με τα δικά του λόγια:
“Κοιτώντας το παρόν του ελληνικού βόλεϊ, αντιλαμβανόμαστε ότι για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον χρειαζόμαστε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Αυτή την αναγκαία αλλαγή σε πολλούς τομείς του αγαπημένου μας αθλήματος μπορεί να εγγυηθεί ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ένας ικανός και καταξιωμένος στον χώρο του άνθρωπος που διακρίνεται για το ήθος και την ευπρέπειά του. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς του γίνονται αμέσως αντιληπτά σε κάθε συνομιλητή του και αξίζει να του δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσει με σκληρή δουλειά το όραμά του για την προσδοκώμενη από όλους μας πρόοδο και την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ. Βρίσκομαι δίπλα στον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και στον αγώνα του γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, η οποία από πολλούς μόνο ως ζοφερή χαρακτηρίζεται.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ