1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2021 01:50

Υποψήφια με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» κατεβαίνει η Δήμητρα Χαριτίδου-Αναγνώστου

Την υποψηφιότητα της με την κίνηση «Πρώτα το βόλεϊ» του Γιώργου Καραμπέτσου, ανακοίνωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Δήμητρα Χαριτίδου.

 H ανακοινωση της υποψηφιότητας της κ. Χαριτίδου αναφέρει:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος με εμπιστεύεται και μου δίνει την δυνατότητα να είμαι υποψήφια με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» για δεύτερη φορά.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια για την ανασύσταση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα, πάντα μακριά από ατομικά συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες με απαρέγκλιτο στόχο να φέρουμε το βόλεϊ εκεί που του αξίζει.

Ο τομέας που ασχολήθηκα ιδιαίτερα είναι το beach – snow volleyball βοηθώντας με επιτυχία να επιστρέψει – διοργανωθεί σε κεντρικές πλατείες, όπως στη πόλη μου στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε κοσμοπολίτικα σημεία τραβώντας τα βλέμματα των Μ.Μ.Ε. και κατακλύζοντας τα social media.

Στην διάρκεια αυτης της πορείας της τωρινής διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. το μόνο εμπόδιο που υπήρξε ήταν η πανδημία αλλά αυτή η διοίκηση έχει αποδείξει οτι είναι για τα δύσκολα.Τιμώντας το παρελθόν προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε».

Η Δήμητρα Χαριτίδου-Αναγνώστου είναι καθηγήτρια φυσικής Αγωγής με ενασχόληση στα κοινά της πόλης της, την Θεσσαλονίκη. Το βόλεϊ αποτελούσε και αποτελεί μέρος του τρόπου ζωής της είτε ως αθλήτρια, είτε ως μέλος των διαιτητών για μια δεκαετία με συμμετοχή ως σημειώτρια στο Κοσμοβόλεϊ, είτε ως σύζυγος, φίλη, συγγενής πολλών αθλητών που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο χώρο του βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ